Friluftsliv på Kuba

Hur fantastiskt vackert Sverige än är, så är det inte fel att uppleva friluftsliv i andra delar av världen med. En plats på jorden som är väl värd ett besök, är Kuba. Inca Tours är ett reseföretag som erbjuder Kuba resor. Kuba sträcker sig 125 mil från väst till öst och här finns det flera hundra vita stränder, skogiga berg, vackra slätter med sockerrör. Temperaturen här är ständigt subtropisk. Om du vill uppleva Kuba resor på ett bra sätt, så kombinera friluftsliv med besök i Havanna och upptäck stadens 50-tals idyll. Utanför Kuba ligger förresten korallrev, som kan mäta sig med de allra bästa i världen när det kommer till artrikedom. Så gillar du att dyka och snorkla, så ska du inte missa detta! Golf är även det något som mer och mer börjat komma på Kuba.

Upptäck mer av Kuba

Om du bestämmer dig för att ta en resa till Kuba, så är det en del måsten du inte får missa. Bland annat Malecón som är en havspromenad. Missa inte heller Hemingways favoritbar eller ett besök på en cigarrfabrik. Att resa till Kuba går att göra året om, men våren är soligast, hösten är det mer orkaner. Medeltemperaturen ligger mellan 22-28 grader.

Inca Tours resor

Kuba resor går att boka med Inca Tours så att du själv kan uppleva magin med detta land. Hos Inca Tours kan du skräddarsy en resa till Kuba eller välja ett färdigt paket. Smidigare än så blir det inte!