Friluftmänniskor

Enda sedan barndomen har jag alltid velat befinna mig ute i naturen. Jag tror att det måste ha funnits i mina gener ända sedan födelsen, minnena av att följa med familjen på fjällturer i jämtländska fjällen har format mig till den friluftmänniska jag är idag. Det är få människor i Sverige som tar sin tid att uppleva allt det härliga naturen har att erbjuda. Hur många svenskar är det egentligen som tagit sig an en 20 mil lång padeltur i Dalarna eller en fjällvandring på Kebnekaise?

Jag kommer att dela med mig av mina upplevelser som friluftmänniska som innefattar alltifrån bergsvandring, paddling och klassisk camping. Häng med på resan du också!

För er som är intresserade av bergsklättring bör ta en extra titt på följande Facebook sida som innehåller mycket bra material om hur man blir en bra klättrare. Informationen kan komma till god användning även för mer erfarna klättrare.

Bra information för bergsklättring